Ervaringen

Wat onze klanten zeggen

Klanten verder helpen, dat is waar we het voor doen. Veel van onze klanten zijn al heel lang bij ons. Daar zijn we trots op.

Bekijk hieronder onze reviews die rechtstreeks komen vanuit Google Mijn Bedrijf, Facebook en ingezonden klantervaringen.

Image

Image
David Vierkant Avatar
David Vierkant
26 dec 2020
Tim heeft voor onze winkel een prachtige website ontwikkeld in WordPress, en heeft op een snelle en professionele manier de vertaalslag gemaakt van wat wij online willen uitstralen. De omgang met Tim is prettig: en werd in het proces proactief meegedacht, en Tim beschikt in zijn netwerk bovendien over veel professionals zoals bijvoorbeeld tekstschrijver en een professionele fotograaf.

Wij bevelen studio Mashup aan en zullen als we in de toekomst weer advies op dit gebied nodig hebben, zeker terugkomen!
lees verder
Hans Mooi Avatar
Hans Mooi
07 sep 2020
Ik behartig de belangen van een gaarkeukenproject in Masaya (Nicaragua). Tim van Studio Mashup heeft bij wijze van donatie geheel belangeloos een prachtige website voor ons project gemaakt. Erg de moeite waard om die te bekijken: www.stichtingfuturo.nl
lees verder
Daniël Koning Avatar
Daniël Koning
14 feb 2019
Levert uitstekend werk en opdrachten worden altijd spoedig uitgevoerd.
lees verder
Victor Wolf Avatar
Victor Wolf
11 apr 2023
Mijn website door Studio Mashup laten bouwen en ben altijd meer dan tevreden met het inzicht en de hulp die Tim hierbij geboden heeft. Zeer bekwaam en goed bereikbaar. Kan de ideeën vanuit de klant goed overbrengen tot een mooi resultaat. Erg prettig en professioneel om mee samen te werken!
lees verder
Bas Soetekouw Avatar
Bas Soetekouw
07 jan 2021
Kraakheldere afspraak over timing en tarieven, stipt nagekomen en (ruim!) boven verwachting, qua tijdsbesteding en eindresultaat geleverd.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de service achteraf! Heél prettig, Tim!

Ga zo door!
lees verder
Johan Bosma Avatar
Johan Bosma
08 feb 2019
Tim is een talent! Hij weet mijn vraag direct om te zetten in concrete oplossingen! Website, ontwerpvraagstukken het maakt niet uit! A true professional! Ik ben ontzettend blij met Tim in mijn netwerk!
lees verder
Liesel Bonhage Avatar
Liesel Bonhage
02 mei 2021
Wij hebben door studio Mashup onze website laten bouwen. Onze wens was om een kwalitatief hoogwaardige website te bouwen waar de beleving van onze winkel op een mooie manier wordt gepresenteerd. Daarnaast was onze wens om de gelegenheid te hebben zelf de website eenvoudig aan te passen. Naast dat Tim van studio Mashup veel kennis heeft over de mogelijkheden van websites bouwen in WordPress, had hij positieve suggesties en werkt met professionele mensen waaronder een tekst schrijver. Kernwoorden: Vriendelijk, professioneel, laagdrempelig, snelle & korte communicatielijnen, proactief meedenken en betaalbaar maatwerk. We bevelen studio Mashup op zeker aan, en zullen in de toekomst ongetwijfeld nog weer van hun diensten gaan afnemen
lees verder
Stefan de Bruin Avatar
Stefan de Bruin
22 sep 2019
Hier werken zeer vriendelijke medewerkers en ze ontwerpen hele mooie unieke visitekaartjes. Dit bedrijf is echt een aanrader!
lees verder
Jonas van der Vlugt Avatar
Jonas van der Vlugt
07 feb 2019
Creatieve studio, met oog voor detail! Eerlijke transparante langetermijnvisie waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat!
lees verder
Sanne van der Vlugt Avatar
Sanne van der Vlugt
28 apr 2023
Heel fijne interactie, snel, meedenkend, hoge kwaliteit! Echt een aanrader.
lees verder
Kaj van der Plas Avatar
Kaj van der Plas
07 feb 2019
Wat Tim maakt is prachtig. Onze flyers sprongen eruit. En daarnaast is hij ook supertoegankelijk. Aanrader!
lees verder
Annie Reimert Avatar
Annie Reimert
18 apr 2021
Tim van Studio Mashup heeft onze website voor vakantiewoningverhuur (indeheuvelrug.nl) gebouwd en de website voldoet aan al onze verwachtingen. Het meest prijzenswaardige aan Tim is zijn professionaliteit. Hij staat altijd klaar als er eens wat aangepast of opgelost moet worden. Hij is hierin alert en proactief, wat voor ons zeer fijn is, aangezien we zelf technisch iets minder begaafd zijn. Nogmaals dank voor al je hulp Tim!

Met vriendelijke groet,

Hennie & Annie
indeheuvelrug.nl
lees verder

Een greep uit onze klanten

Veel van onze klanten zijn al heel lang bij ons. Daar zijn we trots op. Studio Mashup is full service en je kunt met elke nieuwe vraag terecht. Dat maakt ons een betrouwbare relatie voor de lange termijn.
Meer van onze klanten
360talk klanten Studio Mashup Groningen
Image
Image
Bij de Tijd klanten Studio Mashup Groningen
Pepper Catering Events klanten Studio Mashup Groningen
OUTFIT klanten Studio Mashup Groningen
Kuipers Fysiotherapie klanten Studio Mashup Groningen
Fotostijl klanten Studio Mashup Groningen
In de Heuvelrug klanten Studio Mashup Groningen