Over

Studio Mashup


Onder de naam Studio Mashup bundel ik al mijn activiteiten. Echt een ‘mashup’, want naast vormgeving en webdesign verzorg ik ook complete party’s, organiseer ik evenementen en ben ik actief als DJ.

Als vormgever/webdesigner werk ik veel voor kleine ondernemingen en ZZP’ers. Je kunt met je complete pakket aan vragen bij mij terecht. Dat is makkelijk, want je hebt 1 aanspreekpunt. En het levert voor al je uitingen dezelfde herkenbare stijl op.

Naast mijn sterke ontwerpen vinden klanten mijn persoonlijke benadering erg prettig. Samen bereiken we het beste resultaat.

Wat ik graag doe? Ondernemers helpen bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van kleine en middelgrote Wordpress websites; het ontwerpen van een logo en huisstijl; content creëren voor Social Media en het ontwerpen en drukklaar maken van flyers, posters en folders.

Mocht ik een enkele keer iets niet zelf voor je kunnen oplossen, dan heb je via mij toegang tot een netwerk van top-professionals in fotografie, videografie, animatie, tekst en SEO.
Image

Laten we afspreken

Ontdek nu wat Studio Mashup voor jou kan doen.
Neem contact op
Bekijk projecten