Over
Studio Mashup

Met Studio Mashup kom je ijzersterk over

Onder de naam Studio Mashup bundel ik al mijn activiteiten. Echt een ‘mashup’, want naast vormgeving en webdesign ben ik actief als DJ, verzorg ik complete party’s en organiseer ik evenementen.

5.0 Sterren - gebaseerd op 8 Google reviews
Image

Image

Alles onder 1 dak

Als vormgever/webdesigner werk ik veel voor kleine ondernemingen en ZZP’ers. Je kunt met je complete pakket aan vragen bij mij terecht. Dat is makkelijk, want je hebt 1 aanspreekpunt. En het levert voor al je uitingen dezelfde herkenbare stijl op.

Naast mijn sterke ontwerpen vinden klanten mijn persoonlijke benadering erg prettig. Samen bereiken we het beste resultaat.
Check ons werk
Bij de Tijd Wordpress website Woocommerce Studio Mashup Groningen

Als jouw eigen externe
marketing afdeling staan
wij voor je klaar!

Aan creativiteit geen gebrek

Wat ik graag doe? Ondernemers helpen bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van kleine en middelgrote Wordpress websites; het ontwerpen van een logo en huisstijl; content creëren voor Social Media en het ontwerpen en drukklaar maken van flyers, posters en folders.

Mocht ik een enkele keer iets niet zelf voor je kunnen oplossen, dan heb je via mij toegang tot een netwerk van top-professionals in fotografie, videografie, animatie, tekst en SEO.
Laten we beginnen
Image
Image

Wat onze klanten zeggen

Een greep uit onze klanten

Veel van onze klanten zijn al heel lang bij ons. Daar zijn we trots op. Studio Mashup is full service en je kunt met elke nieuwe vraag terecht. Dat maakt ons een betrouwbare relatie voor de lange termijn.
Meer van onze klanten
360talk klanten Studio Mashup Groningen
Image
Image
Bij de Tijd klanten Studio Mashup Groningen
Pepper Catering Events klanten Studio Mashup Groningen
OUTFIT klanten Studio Mashup Groningen
Kuipers Fysiotherapie klanten Studio Mashup Groningen
Fotostijl klanten Studio Mashup Groningen
In de Heuvelrug klanten Studio Mashup Groningen