Bij de Tijd

WordPress website ontwerp en realisatie, aangevuld met Managed hosting en WordPress onderhoud.

Bij de Tijd Wordpress website Woocommerce Studio Mashup Groningen
Image

Project


informatie


Een strakke, overzichtelijke maar sfeervolle website. Die aansluit bij de uitstraling van de winkel en de prachtige meubels die ze verkopen. Dat waren de wensen van Bij de Tijd bij het ontwerpen van hun nieuwe website. Daarnaast moest er een webshop worden toegevoegd zodat een deel van de collectie ook online aangeboden kon worden. Deze is volledig geïntegreerd in de website via Woocommerce. Zo kunnen ze de webshop ook makkelijk zelf beheren, aanvullen en onderhouden.

Naast ontwerp en realisatie van de WordPress website zorgt Studio Mashup ook voor de hosting en onderhoud van de website. Daardoor kan Bij de Tijd zich volledig richten op de winkel en de webshop en zorgen wij voor het technisch onderhoud, beveiliging en optimalisatie van de WordPress website.

Over


Bij de Tijd


Bij Bij de Tijd zijn ze verliefd geworden op Scandinavisch en Dutch Design uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Je vindt er prachtige originele designmeubelen uit vervlogen jaren. Met hun warme kleuren en minimalistische vorm zijn het eyecatchers in je interieur.

De winkel in Groningen is een ware toonzaal. Hier vind je op een oppervlak van 1500m2 het grootste deel van de collectie. Op een bijzondere locatie: een oud zwembad. Daarnaast hebben ze een eigen werkplaats. Daar komen alle meubels en lampen die ze hebben en worden ze terug gebracht in originele staat.

ImageImage
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever

Wat onze klanten zeggen