Hopma Makelaardij

Diverse werkzaamheden voor Hopma Makelaardij uit Groningen waaronder het realiseren van een intro en outro animatie voor hun woning video’s en het ontwerpen en drukken van wijnlabels.

Image
Image

Project


informatie


Voor Hopma Makelaardij uit Groningen realiseerden wij een Logo animatie. Deze is bijvoorbeeld te gebruiken als intro en outro voor hun woningvideo’s op Youtube, Facebook en Instagram.

Daarnaast hebben wij een wijnlabel ontworpen en hebben wij het drukken daarvan verzorgd. De wijnlabels kunnen als een sticker makkelijk op een wijnfles worden aangebracht.

Over


Hopma Makelaardij


Sinds 1932 is Hopma Makelaardij een begrip in Groningen. Hopma Makelaardij is een gevestigde naam voor de begeleiding bij verkoop en aankoop van woningen in de stad Groningen en omliggende gemeenten. Wij streven in onze dienstverlening naar een grote mate van zorgvuldigheid, openheid en integriteit. Wij stellen in onze dienstverlening het belang van de klant centraal. Dankzij onze ervaring handelen we doeltreffend en dat maakt het verschil.

Image
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever

Wat onze klanten zeggen