In t Veen Catering

WordPress website ontwerp en realisatie, aangevuld met Managed hosting en WordPress onderhoud.

In t Veen Catering Groningen Wordpress Website Studio Mashup
Image

Project


informatie


In t Veen Catering biedt naast een ruim aanbod aan catering mogelijkheden ook verschillende workshops en Business 2 business oplossingen aan. Bij het ontwerp van de website hebben we deze 3 disciplines duidelijk gescheiden zodat dat de bezoeker makkelijk zijn weg kan vinden en de website overzichtelijk blijft.

Naast ontwerp en realisatie van de WordPress website zorgt Studio Mashup ook voor de hosting en onderhoud van de website. Hierdoor kan In t Veen Catering zicht volledig richten op de inhoud en zorgen wij voor het technisch onderhoud, beveiliging en optimalisatie.

Over


In t Veen Catering


Eigenaar Michael in t Veen is geïnspireerd door smaken en gerechten uit verschillende culturen. Door zijn jarenlange ervaring maakt hij van elke catering opdracht een culinaire verassing. Naast een ruim catering aanbod kan je bij In t Veen Catering ook terecht voor leuke workshops en helpt hij graag bedrijven met culinaire en technische productontwikkeling.

ImageImage
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever

Wat onze klanten zeggen