Loopplezier


Logo ontwerp en WordPress website voor hardloop community Loopplezier.


Bekijk project
Image

Project


informatie


De uitdaging was om voor voor hardloop community Loopplezier een uitstraling en logo te ontwerpen. Deze moest aansluiten bij de uitstraling van de hardloop winkel waar Loopplezier onderdeel van uit maakte. Dit is voornamelijk bereikt door het kleurgebruik en de keuze van het lettertype.

Na het realiseren van het logo en uitstraling moest er een website worden gerealiseerd waar alle onderdelen van Loopplezier samen komen. Dit zijn trainingen en clinics, informatie, blogs en afspraken voor loop analyse.

De website is gerealiseerd via WordPress met een uitgebreide agenda tool om de trainingen en clinics in te verwerken zodat cursisten zich makkelijk kunnen inschtijven.

Over


Loopplezier


Loopplezier is een community voor hardlopers. Ze helpen je verder met trainingen, voeding, wedstrijden, materiaal en meer!

In 2016 is Loopplezier ontstaan, vanuit de hardloopwinkel Runnersworld Groningen. Na ruim 10 jaar lang hardlooptrainingen verzorgt te hebben aan beginnende hardlopers, onder de vlag van Start 2 Run, hebben we in 2016 besloten om dit voor ons zelf te gaan doen. In het voorjaar van 2016 is onze eerste Running Starters Cursus van start gegaan.

Naast de hardloopcursussen, verzorgen wij verschillende clinics voor loopgroepen, verenigingen, bedrijven en scholen. Dit kunnen hardloopclinics/ trainingen zijn, maar ook hartslag- of materiaalclinics.

ImageImageImage