OUTFIT

WordPress website ontwerp en realisatie.

OUTFIT mode Assen, Delfzijl, Hoogezand, Stadskanaal, Veendam en Winschoten Studio Mashup Groningen
Image

Project


informatie


In de nieuwe op maat gemaakte WordPress website voor OUTFIT komt de sfeer en uitstraling van de winkels goed naar voren. Ook het verhaal achter OUTFIT en meer over eigenaresse Agnes Kamp is op magazine achtige wijze terug te vinden op de website.

Door de mooie foto’s van de winkels en het personeel is de website herkenbaar voor vaste klanten en heeft elk filiaal zijn eigen pagina met specifieke informatie en openingtijden.

Over


OUTFIT


Begonnen in Winschoten en inmiddels uitgegroeid tot een keten van 7 filialen in Groningen en Drenthe. Bij OUTFIT vindt je al meer dan 25 jaar de tofste merken en kun je altijd terecht voor stylingadvies in een ongedwongen, gezellige sfeer.

ImageImage
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever

Wat onze klanten zeggen