Veel gestelde vragen

Als ik eenmaal een nieuwe website heb, zijn er dan nog andere terugkerende kosten?

De enige kosten die elke website-eigenaar altijd heeft, zijn de kosten voor je domeinnaam en hosting. Hosting kun je zien als je parkeerplek op het internet, waar je website wordt gehost en mensen je kunnen bezoeken. Je domeinnaam is de URL die mensen intypen in de zoekbalk om naar je website te gaan, zoals bijvoorbeeld www.studiomashup.nl. Wist je trouwens dat wij ook hosting aanbieden? Graag zelfs, op die manier hebben we op alle manieren toegang tot je site en kunnen wij hem optimaal onderhouden.

Deze kosten zijn dus altijd aanwezig zodra je een website hebt. Afgezien daarvan, zijn er misschien nog kosten voor onderhoud als je ervoor kiest om dat niet zelf te doen.

Maar verder is WordPress volledig gratis en hoef je niet, in tegenstelling tot bijvoorbeeld SquareSpace of Wix, maandelijks te betalen voor het gebruik van de software. Geweldig, toch? Dit bespaart je aanzienlijk in de kosten en geeft je de vrijheid om je website op jouw manier te ontwikkelen en te onderhouden.

Bij Studio Mashup kunnen we je helpen bij het beheren van je domeinnaam en hosting, en we bieden ook onderhoudsdiensten aan als je ervoor kiest dit uit handen te geven. Op die manier kun je je concentreren op het laten groeien van je online aanwezigheid, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verborgen of onverwachte kosten.

Heb je nog andere vragen over de kosten of onze diensten? We staan klaar om je te helpen!

Terug naar alle veel gestelde vragen
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever