Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Natuurlijk hangt de duur van het proces af van beschikbaarheid, maar over het algemeen kun je rekenen op ongeveer 2-3 weken voor een One Page Website en 4-6 weken voor een klassieke website.

Het is belangrijk dat alle content compleet is voordat we kunnen beginnen met de ontwikkeling. Denk hierbij aan alle teksten, afbeeldingen en eventuele video’s. Mocht dit niet allemaal van te voren lukken, neem dan gerust contact op om te overleggen of het mogelijk is een ander traject te volgen.

Daarnaast gaan we ervan uit dat je gedurende dit proces goed bereikbaar bent om feedback te geven. Met jouw actieve betrokkenheid kunnen we ervoor zorgen dat het proces soepel verloopt en dat we het beste resultaat behalen.

Terug naar alle veel gestelde vragen
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever