Veel gestelde vragen

Hoe vaak moet je onderhoud plegen aan je WordPress-website?

Het is van belang om je website up-to-date te houden. Wij raden an om het liefst wekelijks te kijken of er updates beschikbaar zijn om verschillende redenen. Allereerst wil je voorkomen dat je website niet meer goed functioneert of zelfs volledig onbereikbaar wordt voor bezoekers. Niets is frustrerender voor potentiële klanten dan een trage, slecht werkende website die hen niet in staat stelt de gewenste informatie te vinden of acties uit te voeren.

Daarnaast is het bijhouden van updates van cruciaal belang voor de veiligheid van je website en de gegevens van je bezoekers. Hackers zijn voortdurend op zoek naar kwetsbaarheden in verouderde software om websites te misbruiken voor kwaadaardige doeleinden. Door je website up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingspatches en updates, minimaliseer je het risico op inbreuken en bescherm je zowel jezelf als je bezoekers tegen potentieel gevaarlijke cyberaanvallen.

Bij Studio Mashup begrijpen we dat het uitvoeren van updates en het beheren van de technische aspecten van je website spannend kan zijn. Daarom nemen wij dit graag uit handen. Met ons onderhoudsabonnement zorgen we ervoor dat je website regelmatig wordt gecontroleerd en bijgewerkt, inclusief alle benodigde software-updates. Hierdoor blijft je website veilig, stabiel en goed functionerend, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de technische details.

Terug naar alle veel gestelde vragen
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever