Veel gestelde vragen

Is een onderhoud abonnement geschikt voor alle WordPress websites?

Absoluut! Voor elke WordPress-website kun je een onderhoudspakket afsluiten. In sommige gevallen kan het nodig zijn om wat achterstallig onderhoud uit te voeren, maar daar helpen wij je graag bij.

Bij Studio Mashup raden we aan om elke WordPress-website goed up-to-date te houden. Dit omvat het regelmatig bijwerken van WordPress zelf, thema’s en plugins. Hoewel je deze updates zelf kunt uitvoeren, begrijpen we dat je daar niet altijd de tijd of expertise voor hebt. Daarom is een onderhoudsabonnement zeker aan te raden.

Met een onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat je website regelmatig wordt gecontroleerd, bijgewerkt en beveiligd. We voeren essentiële updates uit, monitoren de prestaties en beveiliging, en maken regelmatig back-ups van je website. Op deze manier kunnen we potentiële problemen vroegtijdig identificeren en oplossen, waardoor de veiligheid en stabiliteit van je website worden gewaarborgd.

Of je nu een kleine ondernemer, een ZZP’er of een MKB’er bent, een onderhoudsabonnement biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat je website altijd in topconditie is. Het stelt je in staat om je te concentreren op je core business, terwijl wij zorgen voor het technische aspect van je website.

Terug naar alle veel gestelde vragen
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever