Veel gestelde vragen

Kan ik straks zelf mijn website aanpassen?

Absoluut! We moedigen het zelfs aan! Aan het einde van elk project krijg je een privé-workshop waarin we je precies uitleggen hoe je aanpassingen aan je website kunt maken, welke knoppen je vooral niet moet indrukken en wat je moet doen als je ergens tegenaan loopt.

We willen ervoor zorgen dat je vol vertrouwen je website kunt beheren en de inhoud kunt aanpassen wanneer dat nodig is. Met onze begeleiding en instructies wordt het een eenvoudig proces, zelfs als je geen technische achtergrond hebt. En als je toch ooit hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar om je bij te staan.

Hoewel we aanmoedigen zelf aan je website te werken, begrijpen we ook dat het spannend kan zijn om kleine tekstuele aanpassingen te doen of bijvoorbeeld een foto te vervangen. Helemaal als je niet vaak aanpassingen aan je website doet. Daarom bieden wij bij onze onderhoudsdiensten ook altijd een stukje support aan.

Dus verzorgen wij ook de hosting van je website of heb je een onderhoudsabonnement afgesloten dan mag je altijd contact met ons opnemen voor kleine aanpassingen aan bestaande inhoud van je website.

Terug naar alle veel gestelde vragen
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever