Veel gestelde vragen

Kan WordPress niet automatisch updates uitvoeren?

Ja, WordPress kan inderdaad automatisch worden bijgewerkt. Voor plugins en thema’s kun je dit eventueel via een plugin laten doen. Echter, in de praktijk blijkt dat dit niet altijd probleemloos verloopt. Bij Studio Mashup weten we precies wat elke plugin doet en met welke prioriteit ze moeten worden bijgewerkt. Op deze manier waarborgen we de veiligheid en de probleemloze werking van WordPress websites.

We begrijpen dat het verleidelijk kan zijn om automatische updates in te schakelen om tijd te besparen, maar het kan soms leiden tot conflicten tussen verschillende plugins of thema’s, waardoor je website gedeeltelijk of compleet niet meer goed functioneert. We houden ook rekening met eventuele maatwerkfuncties die specifiek voor jouw website zijn ontwikkeld. Op deze manier kunnen we de stabiliteit, veiligheid en prestaties van je website waarborgen.

Veiligheid staat bij ons voorop, en we willen ervoor zorgen dat jouw website soepel blijft draaien zonder onverwachte complicaties. Je kunt erop vertrouwen dat je onderhoud van je WordPress website bij Studio Mashup in goede handen is en dat we alles doen om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft functioneren.

Terug naar alle veel gestelde vragen
Image

Plan een vrijblijvende call

Bij Studio Mashup staan we altijd klaar om te helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis info call!

Tijdens deze call vertellen we graag meer over onze core business: op maat gemaakte WordPress websites en creatieve grafische ontwerpen. We horen ook heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen om ons te leren kennen ben je hier aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? plan nu je vrijblijvende info call. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Direct zelf bellen op: 06 307 00 137 mag natuurlijk ook.
Ik mail liever