WordPress
website onderhoud

WordPress is hét systeem voor het bouwen van een mooie en gebruiksvriendelijke website die je zelf kunt onderhouden. Maar regelmatige updates zijn wel essentieel om bijvoorbeeld hackers buiten de deur te houden.

Helaas kan er bij het updaten ook wel eens iets misgaan, met WordPress, het thema of een plugin. Om dit soort problemen te voorkomen en tijd en moeite te besparen, biedt Studio Mashup het Wordpress onderhoudspakket aan.

5.0 Sterren - gebaseerd op 8 Google reviews
Image

Image

Problemen tijdens updaten

Als je in het beheerdersscherm van je WordPress-site kijkt, zie je regelmatig nieuwe updates voorbij komen. Voor het thema dat je gebruikt, voor plugins of voor het hele WordPress-systeem. Als je die updates niet bijhoudt, maakt dat je site kwetsbaar voor hackers. Doen dus! Echter… als er al eens iets misgaat met WordPress, dan is het wel tijdens het updaten. De site blijft dan hangen in onderhoudsmodus (of in het ‘White Screen of Death’) en is onbereikbaar voor klanten. En soms raak je bij de update ook nog informatie kwijt.
Image

Zelf onderhouden of uitbesteden?

Ben je goed bekend met WordPress? Dan kun je het onderhoud zelf doen. Maar weet je ook wat je moet doen als er iets misgaat tijdens het updaten? Als je site niet bereikbaar is of als je informatie bent kwijtgeraakt? Heb je altijd een recente backup achter de hand? En… heb je de tijd om de veiligheid van je site te bewaken door regelmatig zelf te controleren op updates? Studio Mashup helpt je natuurlijk bij acute problemen. Maar misschien is het onderhoud helemaal uitbesteden niet zo’n slecht idee.

Vragen?

Kijk eens tussen de veel gestelde vragen onderaan deze pagina. Of stuur ons gewoon een bericht.

Wordpress onderhoud mis nooit meer een update op je site updates problemen hulp in Groningen Studio Mashup
Image

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoud

Bekijk alle veel gestelde vragen